Úpravy (opravy) v datech jezdců na World rankingu ISSA

Jelikož se zde množí komentáře, které si „stěžují“ na neúplné, nebo chybné údaje v datech jednotlivých jezdců ve světovém žebříčku a opravit, popřípadě je doplnit, může jen Corky, rozhodl jsem se zkopírovat seznam jezdců k nám na web. Zde si může svá data každý jezdec zkontrolovat a v kolonkách určených pro opravu napsat chybějící údaj, popřípadě správný údaj. Prosím, nepřepisujte údaje v kolonkách „Current status“, ale vepište chybějící, popřípadě správné údaje do kolonek pod nápisem „Changes“… To proto, aby Corky snadno viděl, co má špatně a co chceme, aby změnil. Jednou ročně pak pošlu Corkymu žádost o opravu dat.

Tento postup volím proto, abychom Corkyho neotravovali příliš často… I on má dost své práce.

Naposledy jsem chyby v databázi s Corkym řešil minulý týden. Bohužel se ukazuje, že mnoho chyb je způsobeno přímo námi, naší kreativitou… V tomto případě se ale kreativita příliš nehodí, protože např. Bruno pak je (byl) ve světovém žebříčku hned 3x a to jako Jiri Wiche, Bruno Wiche a Jiri Wiche (double) (zde už Corky sám od sebe něco opravoval)… Bruno ale není zdaleka sám, kdo je tam takto dvojitě (trojitě), zdvojeně tam byl třeba Milan Živný (Milan Zivny, Zivny Milan), Eva Wicheova (Eva Wicheova, Eva Vicheova), Franta Zíka (Frantisek Zika, Franta Fakiz Zika) a další….

Osobně doporučuji, aby si sami jezdci zkontrolovali, jak je zapisovatelka při registraci zapsala do výsledkových listin, a aby jsme se vyhýbali používání diakritiky (háčků a čárek). V opačném případě se pak nemůže jezdec divit, že jeho dosažené výsledky jsou rozmělněny do více virtuálních jezdců a jeho pořadí ve světovém žebříčku neodpovídá tomu, kde by měl být.

Petr Janoušek
Předseda ČASS

Jedna myšlenka na “Úpravy (opravy) v datech jezdců na World rankingu ISSA”

  1. No osobně si myslím,že se mnou bude problém ještě tak 4 roky protože ve světovém poháru jsem jako master 45+ a v českém jako amatér. A tak jsem tam prostě dvakrát a body se mi tudíž ani asi nesčítají. Ale nevím co s tím a asi nebudu sám. Milan.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..