Bloody Bones Contest 2019

Výsledky:Giant slalom :: Hybrid slalom kvalifikace :: Hybrid slalom FYB H2H :: Celkové pořadí

2013, to je rok, kdy se naposledy závodilo v Havlíčkově Brodu… A letos, po pětileté pauze, to bude opět možné. Petr Novotný s bráchou Pavlem se nechali ukecat a uspořádají v sobotu 31.8. 2019 druhý závod FYB Czech Series pod názvem Bloody Bones Contest 2019.

Pojede se na havlíčkobrodském letišti, kde je krásný kopec pro obří a hybridní slalom s dojezdem do roviny, takže nebude nutné brousit podrážky.

Zatím to vypadá, že se začne obřím slalomem, single line a pojedou se dvě až tři kola a počítat by se měl lepší čas z těchto kol. Schválně píši v podmiňovacím čase, protože se vše může na místě ještě změnit dle předpovědi počasí a porady s jezdci. Skoro jisté je ale to, že obří slalom se pojede od cca 11 hodin a od 10 hodiny bude otevřená registrace.

Po odjetí obřího slalomu bude postaven duální hybrid slalom, který vyvrcholí head to head souboji jezdců, kteří si budou hledat svého Bruna. Novinkou bude nasazení šesti dvojic do H2H kola (na místo dosavadních čtyřech), takže budou mít jezdci více času na odpočinek mezi svými jízdami, ale zase nebudou čekat tak dlouho, aby si neudrželi svojí provozní teplotu.

Nikde není psáno, že se v příštím roce v Havlíčkově Brodu bude opět závodit, takže kdo chce zavzpomínat na staré dobré časy, nebo by si chtěl havlíčkobrodský kopec vyzkoušet, neměl by otálet s registrací (registrace je otevřena v záhlaví tohoto článku) a hlavně by měl přijet.

Petr Janoušek
Prezident ČSF

Jedna myšlenka na “Bloody Bones Contest 2019”

  1. Ve čtvrtek 5.9. v časech kolem 8.15, 10.30 a 17.30 hod proběhne krátká zpráva o závodech v Havlíčkově Brodu v Menšinových sportech na rádiu Beat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..