Black Hunting 2, 18.05.19

Výsledky (results): Giant :: Hybrid kvalifikace :: Hybrid FYB H2H

 

FYB Czech Series 2019 začíná v Hradci Králové! (For English scroll down)
Loni vyzkoušená příjemná lokalita 5 km od okraje Hradce se jmenuje Černilov. Výhled na vrcholy Krkonoš a první jarní sk8 slalomové souboje na téměř novém asfaltu. Pro rychlý start prvních 120 metrů se slušným klesáním 7 výškových metrů a potom dalších 200 metrů délky už s minimálním klesáním. K tomu navíc další prostor pro bezpečný dojezd.

Black Hunting 2, 18.05.2019
Giant na rozjezd dlouhý nějakých 300 metrů.
Potom Dual Hybrid, který pojedeme opět unikátním a již vyzkoušeným FYB systémem pro Head to Head.
V sobotu začneme mezi 10.00 a 11.00 hodinou, kdy bude možné si otestovat kopec bez kuželů. Potom začne Giant slalom bez tréninku v kuželech na tři kola s tím, že se bude hodnotit součet dvou lepších časů.
V polední přestávce postavíme Dual Hybrid a potom se pojede nejprve dvoukolová kvalifikace. Po ní FYB Head to Head.
Na riders meetingu se dohodneme podle počtu účastníků, jestli stihneme aby jeli H2H všichni jezdci nebo třeba prvních dvacet z kvalifikace. Závod končí v okamžiku kdy každý z jezdců prohrál s tím, kdo je před ním a zároveň porazil jezdce v pořadí za ním. Určitě si každý dostatečně zajezdí a bude soupeřit s jezdci stejné výkonnosti. Tedy každý se svým Brunem.

Oba slalomy se pojedou jako OPEN všech kategorií dohromady s tím, že první tři jednotlivých kategorií dostanou pamětní diplom a možná něco k němu.

Startovné 
AM, WOM, Masters, PRO / 400 Kč.
Kids 11 a Teens 14 a Juniors 17 / 100 Kč
Během polední přestávky bude možnost odjet do nedaleké pizzerie. Na večer se sejdeme v nedalekém statku na grilovačku, předání diplomů a tradiční udobřování. (Statek je uzavřen, vyhlášení bude v restauraci Jachta)
Solidní ubytování za dobré ceny je v Penzionu U Mlejna. Případně dám individuální tipy podle požadavků.

Neděle bude jako rezervní den v případě nepříznivého počasí. Pokud bude  zájem, můžu promyslet případný Super Giant, Tight slalom, nebo relaxační projížďku po Hradeckých lesích po cyklostezce Hradečnice.

ENGLISH
PRIME status ISSA

FYB Czech Series 2019 starts in Hradec Králové! Last year tested location 5 km from Hradec Králové named Černilov. View on the top of Krkonoše mountains and first spring sk8 slalom races on nearly new asphalt. For fast start is first 120 meters with descent 7 meters, other 200 meters with minimal descent and extra space for safe braking.

Giant slalom around 300 meters
Dual Hybrid with unique and tested system FYB

On Saturday we starts between 10 and 11 AM when everyone can test the hill without cones. After that we start Giant slalom without training for 3 rounds. We will count total of two fastest rounds ! In lunch break we build Dual Hybrid and then we start 2 rounds of qualification. After qualification we start FYB Head to Head. On riders meeting we dedicate if H2H will go everyone racers or just like first twenty. Race ends when everybody lose with racer before him and wins with racer behind him.

 

Both slaloms are in OPEN category it means everyone race together. First  three of each category wins memorial diplom and maybe something more.
Starting fee 
400 Kč (16 EUR) 
Kids 11, Teens 14 and Juniors 17/ 100 Kč (4 EUR)
In the evening we will meet in a nearby farmhouse for a barbecue and handover diploms. +(farmhouse is closed, victory ceremony in Jachta restaurant) 
Solid accommodation at good prices is at Pension U Mlejna. Optionally i will give individual tips as required. Sunday will be a reserve day in case of bad weather, or if racers will are interested, we can go 3rd race. (Super Giant, Tight slalom).

Program
10 AM Testing a hill
11 AM Giand Slalom 3 rounds
Lunch break
14 AM Dual Hybrid
             Qualification
             FYB Head to Head
Program
10.00 testování kopce, trénink
11.00 Giant Slalom, 3 kola
polední přestávka
14.00 Dual Hybrid, trénink,
           kvalifikace 2 kola,
           FYB Head to Head

MAPA

PŘIJEDEŠ? Klikni Přihlášky ZDE / Registration HERE

PŘIHLÁŠENÍ  

Jedna myšlenka na “Black Hunting 2, 18.05.19”

  1. Všiml jsem si, že jsou povoleny komentáře. Takže kromě poděkování za skvělé závody ještě přidávám info, že v pátek 24.5 2019 v časech kolem 8.15, 10.30 a 17.30 hod proběhne krátká zpráva o závodu v Menšinových sportech na rádiu Beat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..