Jubileum / Hrádek nad Nisou 2004-2014

Zcela bez povsimnutí probehlo 10-ti leté výrocí od naseho prvníh velkého srazu „Starých kolen“ v Hrádku nad Nisou v roce 2004. Co se za tech deset stalo v nasem ceském (slalom) skateboardingu nechám s dovolením napsat vás ve vasich komentárích k tomuto clánku…

Sám za sebe bych sem rád napsal ze jsme zorganizovali 3x Mistrovství sveta (Hradec, Policka a Stuttgart), ze se stále jezdí CS Pohár, ze byla vydána kniha o historii skateboardingu u nás, videli jsme krásnej film „This ain´t California“  a ze nás bohuzel opustil Martin Kopecký. Zazili jsme v té dobe také nespocty setinek sekund a 0,5 l piv. Byly tady uspesné rozvody a stastné svatby a snad kazdý z nás si nekdy nekde zajel „Svýho Bruna“ .

Preju nám vsem (chlapci a devcata, starci a stareny) od srdce at se nám spolu dál hezky jezdí na tý okoleckovaný „veci“.

Uz se tesim az se uvidíme a bude me z toho bolet bránice !

STEJKU (Steaku) zdar !

13 komentářů u „Jubileum / Hrádek nad Nisou 2004-2014“

  1. Krásně jsi to napsal, Roberte.
    Já za sebe bych ještě dodal, že jsem poznal spoustu zajímavých a rozmanitých lidí různých profesí, které skateboarding spojil… a jsem za to velmi rád.
    Díky.

  2. Roberte, a todle jsi teda napsal hezky…!

    Mimochodem – navrhuju, abychom letos v jenom závodě nechali my všichni Bruna, aby zajel nás, jináč mu tu jeho dobrotivost snad nikdy v životě nesplatíme. Kdo se přidá…? Každej z nás si přece zaslouží mít aspoň jednou v životě těch
    svejch pár vteřin slávy

  3. Jsem teda cekal trochu více textu s vasimi zázitky za posledních 10 let. Bohuzel jsem asi netrefil „Timing“ a vsichni jsou zrovna zamestnáni necim jiným. Tak doufám, ze az se po bouri ve sklenici vody trochu „dostaneme k sobe“ se to tady trochu rozjede. ( No a kdyz ne tak se ozvu zase za 10 let az budeme mít 20ti leté výrocí od Hrádku… ) Z
    dar vsem !!

  4. Ahoj,
    procitam diskuze k clankum a nic mi nestalo doposud za napsani vlastnich slov. Az ted. Zde je opet atmosfera skejtu jak ho znam ja. Roberte, tesim se na videnou, pozdrav doma. Vojto, skvelej napad, jdu do toho.

  5. Roberte dík za skvělé (tak jak ty to umíš) připomenutí krásných 10 let.
    Já sem si třeba taky stih zlomit nohu, ale za to si tak jako vždy můžu hlavně sám 🙂
    Na obsáhlejší textové vzpomínání si v těchto dnech netroufnu, byť si to jubileum toho zázraku co se dík nám všem udál, od nás všech plně zaslouží.

  6. Kluci, dík za vase príspevky. Tesí me, ze si jeste „trochu“ rozumíme.

    @ T.Kodícek: ty chces nechat vyhrát Bruna ? ani nevim ze ho vubec zajedes… He,he.
    Doufám ze jsem te ted nasr… a ze se budem priste „udobrovat“

  7. No jo, pravda. Nechat ho vyhrat by pro me nebyl problem, i kdybych nechtel. Ne ne ne, nenasr…, ale udobrovat se stejne muzem.

  8. Omlouvám se Roberte že to dávám sem, ale na tvůj dotaz mi web již nedovolí odpověď.
    Zítra máme v Prachaticích poradu, kde se definitivně rozhodne termín a pak ho hnedka zveřejníme.
    Doufám že se vám trefíme do volných víkendů 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..