ISSA Status Maršálové – volby

Od 5.listopadu 2010 do 12.listopadu 2010 máte možnost volit ISSA European Status Marshals pro sezonu 2011 (Platí pro členy ISSA). Status Marshal je ZODPOVĚDNÝ jaký status jaký zavody v roce 2011 dostane.

Volby jsou otevřený do 12 listopadu do 12:00 hodin. Každý může dát tři hlasy. Když dáte víc nez tři hlasy, nebude vaše volba platná. (Je ale možné se obrátit na Janiho Soderhala a ten vám pomůže hlasy odmazat.
Když chcete někoho zvolit, používejte ten první Radio Button (I vote for Jmeno, Zeme) nemačkejte ten druhý (Void – do not use this voting option).

Na tři volná místa je sedm následujících kandidátů:

– Rob Ashby, GBR
– Donald Campbell, GER
– Gustavs Gailitis, LAT
– Ricardo Damborenea, ESP
– Petr Janoušek, CZE
– Guillaume St Criq, FRA
– Petr Pletanek, GER

Myslím, že máme jedinečnou možnost ukázat svou sílu a neměli bychom váhat s podporou našich kandidátů Petera Pletánka a Petra Janouška. Jako třetí zvolte koho chcete, ale já a Peter Pletánek jsme odvolili (nezávisle na sobě) španěla Ricarda Damborenea. ČASS má v ISSA 20 hlasů, což je velké hnožství. Využijme tedy možnost protlačit do, pro naše organizátory důležité funkce,  naše členy ČASS, tak jak jsme se dohodli na valné hromadě.

Hlasování probíhá na odkazu:
http://www.slalomskateboarder.com/phpBB/viewforum.php?f=85

Neodkládejte to až na poslední chvíli a hlasujte hned teď. V současné době je rozložení hlasů mezi jednotlivými kandidáty velice vyrovnané.

Za podporu děkují Peter Pletánek a Petr Janoušek

20 komentářů u „ISSA Status Maršálové – volby“

  1. INFORMACE

    Na tyhle Europa Marschal volby potrebujete být clovek JENOM prihlásený na ISSA (jmeno prijmení) , takze muze volit i ta/ten který ten poplatek na 2010 NEPLATIL!!!
    Takze, kdo vzdycky uz chtel neco pro CASS delat a rikal „já stejne nemuzu nic delat“ má ted moznost 🙂 !!!

  2. Já uz jsem si to tam taky odvolil.
    (P.Pletánek – P.Janousek – R.Damborena)
    Pokud by Donald delal v BOD tak by podle me asi bylo lepsí kdyby k tomu nedelal jeste marsála (?)
    Plety a P.Janousek mají ted po 14 hlasech a jsou ve vedení. Dalsí za nima mají jen 9 nebo 7 hlasú.
    Tak se koukejte nalogovat na ISSA a odvolte si to, at nám nasi kluci tyhle volby vyhrajou !! Je to za 2-3 minuty hotový… Usetrí vám to peníze za jezdení na velký závody do ciziny.

    Cau

    RT

  3. Je dobře chlapci, že si tady děláte reklamu a všichni vás poslouchají. Jenom mě asi uniklo proč má být Maršálem španěl, který nejezdí nikam na závody a tím pádem vůbec nezná úroveň těch kontestů o kterých má do budoucna rozhodovat. Gustavs nebo Guillaume je určitě vhodnější.

  4. Ricardo jezdí do Francie a drží pohromadě celé Španělsko, kde je velká základna,která bohužel přes ty Pyreneje není schopna překročit. Guillaume je velice snaživý.

  5. Pepo, já uz sem ve spanelsku dlouho nebyl 🙂
    Reklama sem reklama tam, mne to je jedno ja nemám tajemstvý.
    Koukal sem se trochu na Ricardo, a jsem predsvecenej ze to je clovek který se dost angazuje, Gustava jsem jeste vzivote nemohl cuchat (chemie nepasuje) a Guillaume jsem videl 2/3 v zivote a moc ho neznám. Klidne bych ho taky volil, ale musel sem se rozhodnout. A pracoval sem 10 let pro franzouskou firmu…:-) a uz to franzouský víno nemuzu videt 🙂

  6. Tak čekám za svoji volbu nějaký guláš, Petrové! Jinak doufám, že změny po tomto výběru ale hlavně po pátečních volbách v naší asociaci přinesou nějaký posun vpřed ve vnímání odpovědnosti ale i v „pevnosti v kramflecích“ zvolených kandidátů. Držím palce. TP

  7. Taky bych se rád znovu podíval do Španělska na závody. O jejich statusu už snad budete moct rozhodnout jak to vypadá vy Petrové. jen aby se potom neptali švédové, lotyši, angličani, kdo je ten Ricardo.

  8. Pepo, ty volby jeste nejsou rozhodnutý, jo máme ted trochu náskok, ale to se muze jeste vsechno zmenit. Takze jeste prosim mobiluzejte dál, CASS má kolem 60 clenú, takze pár hlasú jeste chybí.
    A jak já sem na ISSA uz psal, neznamená to, kdyz se na mne nekdo hezky usmeje ze hned dostane nejakej lepsi status 🙂
    Já jenom doufám ze v 2011 bude hodne závodu, aby Maršálové meli vúbec nejakou praci.

  9. Souhlasím s Pletym, že nic zatím není rozhodnuto…
    Nemá cenu nikoho přesvědčovat, jestli je Ricardo dobrá volba, nebo ne, ale jestli já můžu kandidovat na status maršála, tak proč by nemohl Ricardo…
    Pro Potoka: doufám, že jestli budeme s Peterem zvoleni, tak v tom guláš dělat nebudeme 🙂

  10. Mám dotaz?Můžou volit i junioři kterým nebylo 15let???Díky za odpověď Renata

  11. Je dohlasováno… Já, Peter Pletánek a Ricardo Damborenea máme nejvíce hlasů. Doufám, že se nebude Peter zlobit, ale nazval bych to českým vítězstvím a dobrou zprávou pro náš slalom skateboarding, že se dostáváme i na mezinárodním poli do popředí… Díky moc všem za podporu.

  12. Gratulacééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé. Kdy bude oslava, dort chlebíčky atp. ?????????????? 🙂
    Radim Hromádko

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..