Find Your Bruno Series aneb „Najdi si svého Bruna!“

Na světě je hodně kvalitních a rychlých jezdců, profesionálů, kteří se bijí o účast na stupních vítězů… a pak jezdců, kteří už nebyli tak rychlí, obvykle končili v dolní polovině startovního pole, ale přesto jezdili na každý závod. Jejich motivem byla samozřejmě láska ke skateboardingu, ale taky touha zajet si „soupeře“ sobě rovného.
Nejlépe to vystihuje rozhovor, který jsem absolvoval s Pavlem Bacíkem, jehož jsem přemlouval k účasti na prachatických závodech:
: „Pavle, jedeš na závody do Prachatic?“
Pavel: „A bude tam Bruno (Wiche)?“
: „Asi ano, budu volat ještě Petrovi Novotnému do Brodu…“
Pavel: „Jak tam nebude Bruno, tak tam nejedu. My spolu soupeříme o poslední místo…“
… a to je přesně ta myšlenka, která mi utkvěla v hlavě… Jejich výkonnost nikdy nebyla tak vysoká, že by mohli pomýšlet na boj o první pozice. Dokonce nikdy nebojovali o první desítku… oni byli vždy na konci startovního pole a bojovali mezi sebou… o to, kdo bude a nebude poslední… a když Pavel Bruna předjel, tak celý zářil… a o tom by závody série Find Your Bruno měly být.
V prvé řadě půjde o to za soupeřit si s podobně skateboardově zdatným soupeřem a až teprve v druhém sledu o celkové pořadí. Každý by si měl najít svého „Bruna“, tak jak si jej našel kdysi Pavel Bacík. Věřím, že všichni jezdci napříč všemi kategoriemi se mají na co těšit. Navíc všichni budou mít možnost si zajezdit Head to Head souboje se sobě rovnými. Nový FYB (ef vaj bí) systém totiž končí H2H souboje ve chvíli, kdy každý jezdec porazil jezdce, který je v pořadí za ním a prohrál s jezdcem, který je o místo před ním.
Chystáme celou serii více či méně tradičních závodů s novým nábojem soutěživosti.  Už brzy se dozvíte více… zde na sk8slalom.cz

FYB Series

Jedna myšlenka na “Find Your Bruno Series aneb „Najdi si svého Bruna!“”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..