Promítání filmu „This ain´t california“

Dnes v pátek 19.10 od 20.00 hodin je premiéra skate filmu “This ain´t california” v kinu Atlas (Sokolovská 371/1, Praha-8, v budově České spořitelny, 50 metrů od stanice METRA B,C Florenc). Já jsem tam pozván jako moderátor besedy. Možná by to někoho z vás mohlo zajímat neb je tam dost historie z DDR skejtu ze stejné doby co jsme začínali my.

Níže přikládám ukázku z filmu.

Tak se třeba večer uvidíme.

Robert Thiele

3 komentáře u „Promítání filmu „This ain´t california““

  1. Myslím že ten kdo pořádá tu projekci krapet podcenil organizaci.
    Koho jinýho by film mohl zajímat víc než nás ?
    Kdo z nás byl mimo Roberta pozván, či jinak kontaktován ?
    V jakém časovém předstihu a od koho jste se dozvěděli o existenci filmu a o této projekci, pokut to nečtete již po termínu ?
    Myslim si že přístup produkce ku premiéře či propagaci tohoto bezesporu alespoň pro nás zajímavého díla je nedostačující.
    Sám jsem ho dosud neviděl, ač bych moc rád.
    Do PH bohužel dnes nemám šanci se dostat. Na základě ukázek, všem co je to pro ně reálné, doporučuju dnes projekci s Robertem navštívit.
    Pokud se vám to jak předpokládám většině nepodaří, pak je zde ve stádiu úvahy, udělat projekci za podpory značky VANS, kam bychom byli všichni pamětnící přizváni.

  2. No já se to dozvěděl od Roberta 16.10, kdy to napsal do komentáře k Mallorce… Myslel jsem si, že to je nějaká soukromá produkce, ale díval jsem se dnes na program kina Atlas a mají to tam normálně uvedený jako pořad pro veřejnost… Tak jsem to sem alespoň (na žádost Roberta) hodil trochu viditelněji…

  3. Příspěvek je publikován jako hlavní článek „This ain´t california“…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..