Reklama na webu ČASS

Ahoj všichni,

minulý týden, jsme na Skypu hovořili (P.Janoušek, J. Štefka, R. Tuma a já) o reklamě na webu ČASS. Mám tu milou povinnost Vás tímto upozornit na možnost koupě reklamy (sponzorství webu a reklama na webu ČASS) jsou dvě rozdílné věci.Ti kteří se rozhodnou umístit své logo na našem webu, budou mít možnost vybrat si z několika variant.

Prosím všechny kamarády podnikatele, aby zapřemýšleli nad touto možností a ostatní zda by nemohli oslovit své přátele a známé. Partner webu resp. ČASS by také mohl být prezentován na triku ČASS, které jak doufám vznikne a bude zcela jistě graficky zajímavé. Faktura za nákup reklam je samozřejmostí.

Radim Hromádko
předseda

úprava: prozatím jsem vyjmul konkrétní ceny, protože je potřeba podrobnosti projednat ve výkonném výboru ČASS.
Děkuji za pochopení. Josef Štefka místopředseda

9 komentářů u „Reklama na webu ČASS“

  1. Ahoj Radime. Nevím, jestli si to nepamatuji správně, ale mám za to, že za těch 8000 Kč, je za umístění loga na rok na webu a jeden vybranej závod.

  2. Chyby tisku, omlouvám se už jsem to opravil, dělal jsem si poznámky. :-)Ještě mne napadlo, že bychom mohli mít reprezentační trika a mikči, jako mají třeba kluci švédský 🙂

  3. nic proti snaze vedení ČASS ale tak trochu mi příjde že prodáváme něco co nevlastníte „umístění dodaného loga na všechny závody ČASS“ nebo se pletu. Dále co budeme dělat v případě kolizních reklam viz: pepsi v. cola a pod.

  4. Ahoj Pavle,
    asi zde došlo trošku k nepochopení. Vzhledem k tomu, že ČASS bude garantem kvality závodů a odeslání a zpracování výsledků např. do ISSA, bude chtít také nějakým způsobem participovat na závodech. Myslím, že jsme v H.B. domluvili to že na všech plakátech atd. bude ČASS prezentována a na každých závodech bude vyvěšeno její logo. Tato nabídka je určena lidem a firmám které budou chtít být prezentovány na webu (což např. u Cocapepsi nepředpokládám). Peníze z těchto reklam, by měly být jak to hezky nazval Vice prezident na rozvoj Českého sk8 slalomu. Organizátoři potřebují jezdce bez kterých nejsou závody a jezdci zase organizátory, pokud si dobře vzpomínám tak byly některé zábrany na závodech loni prázdné, proč je tedy „neozdobit“. Jako jeden z prvních zájemců se přihlásil Míra Hubáček, má zájem o cca 2měsíce. 🙂

  5. Pavle je pravdou, že jsme se tak domluvili a prodáváme co nevlastníme. Ale vycházeli jsme z toho, že organizátorům většinou nevadí pověsit případné logo navíc. Podstatnou část už popsal Radim, tak chci jen dodat, že možná jednou kromě spolupráce na přidělení statusu a registrace výsledků (směrem od ČASS do ISSA) bude ČASS podporovat organizátory i jinak.

  6. Dnes má narozeniny náš kamarád, hoteliér z H.B. Peter Novotný. Chtěl bych mu popřát k jeho životnímu jubileu ať mu to jezdí 🙂

  7. …Ale pomaleji než mě… 🙂 …Abych už s Petrem nemusel bojovat v H2H, kdy mě vždycky vyřadil, rozhodl jsem se závodit v méně nabité kategorii profesionálů, kde si třeba na brněnských dracích pošmáknu prakticky vždycky… 🙂
    Všechno nejlepší 🙂

  8. Jsme pro následující postup:
    Vytvořit pravidla pro prezentaci sponzorů ČASS, tak, aby s nimi souhlasili všichni pořadatelé závodů a tato ustanovení nešla proti pravidlům (dohodám), která uplatňuje pořadatel závodů vůči svým sponzorům.
    Tato pravidla musí být s pořadatelm dojenána nejméne 2 měsíce před termínem pořadání závodů.

    – schváleno členskou schůzí SK8 Slalom Polička

    za SK8 Polička Petr Klein

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..