FYB Czech Series – Black Hunting Hradec Králové

VÝSLEDKY: GIANT :: HYBRID FYB H2H

Sk8 slalom se vrací do Hradce Králové a hned na rozjezd nové sezóny! Zcela nová lokalita 5 km od okraje Hradce se jmenuje Černilov. Výhled na vrcholy Krkonoš a kousek vedle na Orlické hory.  Je tam krásně rovná obslužná komunikace za obcí mezi poli s téměř novým asfaltem. Pro rychlý start prvních 120 metrů se slušným klesáním 7 výškových metrů a potom dalších 200 metrů délky už s minimálním klesáním. K tomu navíc další prostor pro bezpečný dojezd. To bude Black Hunting 2018. Giant na jarní pohodové rozježděni tak půjde postavit klidně dlouhý nějakých 300 metrů. Jedinou nevýhodou tohoto místa je šířka silnice 4,5 metru. Doufám ale, že na této šířce si poradíme i s Dual Hybridem a tím tak poprvé vyzkoušíme nový unikátní FYB systém pro Head to Head souboje.

Nedočkavci si můžou prohlédnout místo už v pátek večer a dalších 5 kilometrů od místa závodu zahajují sezónu na letním parketu Výrava kapely Wohnout, Udg a Mig 21.

V sobotu mezi 10.00 a 11.00 hodinou bude možné si otestovat kopec bez kuželů. Potom začne Giant slalom bez tréninku v kuželech na tři kola s tím, že se bude hodnotit součet dvou lepších časů. Po polední přestávce bude následovat Dual Hybrid nejprve dvoukolovou kvalifikací. Po ní poprvé vyzkoušíme FYB (ef vaj bí) Head to Head systém všech jezdců od zadních pozic. A to tak, že závod končí v okamžiku kdy každý z jezdců prohrál s tím, kdo je před ním a zároveň porazil jezdce v pořadí za ním. Vypadá to na přečtení složitě ale připravený software vše v pohodě zvládne. (Podrobnosti o systému v samostatném článku). A co je hlavní! Každý se dostatečně sveze a bude soupeřit s jezdci stejné výkonnosti. Tedy každý se svým Brunem.

Oba slalomy se pojedou jako OPEN všech kategorií dohromady s tím, že první tři jednotlivých kategorií dostanou pamětní diplom a možná medaili.

Startovné je 200 Kč pro přihlášené do 5.5. potom 400 Kč.  Z prvních deseti přihlášených vylosujeme 5 šťastných, kteří dostanou věcné ceny. A navíc, první z přihlášených, který odhalí proč se závod jmenuje Black Hunting má startovné zdarma! Nejsou ve startovném trička ani jídlo ale během polední přestávky bude možnost odjet do nedaleké restaurace. Na večer zamluvím grilování na statku podle počtu přihlášených. Když nás bude málo, tak zvládnu grilovačku u nás na zahradě. Solidní ubytování za dobré ceny je v Penzionu U Mlejna. Případně dám individuální tipy podle požadavků.

Tak Nářadí na dobrou náladu připravit!

Neděle bude jako rezervní den v případě nepříznivého počasí. Pokud bude za sobotu odjeto a bude zájem, můžeme uskutečnit projížďku Hradeckých lesů po cyklostezce Hradečnice zhruba 7 km skoro celé z mírného kopce.

PROGRAM
Sobota 19.5.
10.00 testování kopce, trénink
11.00 Giant Slalom, 3 kola
polední přestávka
14.00 Dual Hybrid, trénink,
kvalifikace 2 kola,
           FYB Head to Head

MAPA

TAK CO? PŘIJEDEŠ?

Přihlášky ZDE 

Jestli chceš vědět kdo přijede hledat svého Bruna klikni tudyma

25 komentářů u „FYB Czech Series – Black Hunting Hradec Králové“

  1. Máš to Chozé krásně napsaný, ale ty odkazy na mapu a registraci nefungují bez přihlášení k e-mailu googlu. Tam by to chtělo zaškrtnout „veřejně viditelné bez přihlášení pro toho, kdo má odkaz“ nebo tak nějak se to jmenuje a vygenerovat odkazy znovu…

  2. Tak už to snad funguje i bez nutnosti přihlášení…

  3. Tak já zkusím rozvířit diskuzi ohledně toho názvu… Black hunting je černý lov… je to v polích, tak bych si tipnul, že jsou kolem divočáci a ti nás budou nahánět…. Druhý můj tip je, že nás čeká překvapení v podobě nočního závodu a budeme hledat svého Bruna ve tmě…

  4. Chozé, když už položíš anketní otázku, tak bys to měl trochu moderovat… Napsat něco v tom smyslu: „Jasně hoši, je to tak… „, nebo „samá voda, se zvěří to nemá nic společného… a ani s nocí…“… a když tak bys měl přidat nějakou menší nápovědu. 🙂
    … ale pět dní to tu nechat viset a nic…. To se nám ta diskuze moc nerozproudí 🙂

  5. Tak když je v každé pravdy kousek, tak zkouším: „Večer se bude opékat divočák a každej bude mít možnost si z něj kousek ulovit“ 🙂

  6. Jede se to ve vesnici Černílov,tak nám Pepa přeložil název obce do angličtiny…..a mám to zadarmo!!!

  7. Rád bych na tyto závody dorazil, ale bohužel to nedopadne. Přeji alespoň pěkné počasí.

  8. No jestli to je jen v tom názvu, tak jsem trochu zklamanej… protože i ta obec musela svůj název dostat podle něčeho a pak to určitě je podle lovu černé zvěře … takže pak bych si startovné zdarma narokoval já

  9. „určitě podle lovu černé zvěře“…nebo se zakladatel obce jmenoval Černíl.

  10. Na webu http://www.cernilov.eu je napsáno“
    „Obec ke svému jménu mohla přijít od jména zakladatele dvora, který ležel v místě dnešní vesnice. Černíl – Černilův dvůr. Ale mohlo to být také spojení dvou slov, která vyjadřují lov na černou zvěř. Černý lov – Černilov.“
    Tak teď jsem zvědav, jak to dopadne…

  11. Vznik názvu obce s pojmenováním závodu nesouvisí.Závody pořádané ve Valašském Meziříčí s budou jmenovat“Závody Valašské Meziříčí“,ne podle valašky (taková malá sekyrka) pohozené v kopřivách mezi řekami ikdyž tak mohl vzniknout nazev města.

  12. Všem díky za účast a za pomoc. Bylo to pro mě náročné ale úžasné.

  13. Zdar,bylo to boží. Myslím,že takhle to má vypadat.
    Zdarec.

  14. Díky Chozé za jedny z nejlepších závodů za posledních 6 let. Zase jsem měl po letech ten přiblblej úsměv na tváři a krásný vnitřní pocit v průběhu celého víkendu. Moc jsem si to užil…. nejvíc ale pohled do tváří jezdců, kteří spolu soupeřili v FYB H2H soubojích. Mělo to náboj, nečekalo se, každý souboj byl těsný a žádný nebyl zbytečný. Díky i za odvoz v kočáře taženým koňmi. Bylo to úžasný! Myslím, že cesta je správná.

  15. Krátká zpráva o závodech proběhne tuto středu 30.5 2018 v časech kolem 7.15, 10.30 a 17.30 hod v Menšinových sportech na rádiu Beat….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..